Vizuel går nye veje

Nogle gange giver 1+1 bare mere end 2. Det har vi udnyttet i vores samarbejde med Reklamehuset de sidste par år. Nu tager vi så springet fuldt ud og slår to virksomheder, med hver deres kompetencer, sammen.

Pr. 1. september har jeg valgt at overdrage Vizuel til Reklamehuset. Jeg fortsætter naturligvis som din personlige kontaktperson og får nu endnu mere tid til at servicere dig og mine øvrige kunder.

Hvem er Reklamehuset?
Reklamehuset er et fullservice reklamebureau, der ligesom Vizuel, har over 40 års erfaring i branchen. Reklamehuset har i forvejen 6 engagerede medarbejdere, der løser opgaver inden for alle grene af branchen, lige fra idé og layout til grafisk produktion, markedsføring og webdesign.

Der har været et ønske om at styrke bureauets kompetencer inden for kommunikation og strategisk rådgivning, og det er naturligvis her Vizuel og jeg kommer ind i billedet, da lige netop disse områder er mine specialer og det jeg brænder mest for.

Hvad betyder det for dig som kunde?
Udover, at der nu står Reklamehuset i stedet for Vizuel, på mit visitkort, vil det nye samarbejde også betyde, at alle kompetencer fremadrettet er samlet under ét tag. Det betyder bedre sparring og kortere vej til de kreative indspark.

Rådgivningen vil, som nævnt, stadig være personlig og med stort kendskab til dig og din virksomhed. Vi beholder vores kontor i Aabenraa, så vi på den måde stadig har et lokalt tilholdssted.

Jeg glæder mig til at fortsætte vores gode samarbejde og hvis du har spørgsmål eller andet, hører jeg rigtig gerne fra dig. Desuden vil jeg opfordre til at du tilmelder dig Reklamehusets nyhedsmail så du løbende kan høre mere om alle vores nye kompetencer og alt det andet vi går og foretager os.

Med venlig hilsen
Reklamehuset Sønderborg ApS
Nørrekobbel 17, 6400 Sønderborg

Maibritt Thomsen
maibritt@reklamehuset.dk
Telefon direkte: 7312 4800