Reklamehuset overtager Vizuel ApS

Nogle gange giver 1+1 bare mere end 2. Det har vi udnyttet i vores samarbejde med Vizuel de sidste par år. Nu tager vi så springet fuldt ud og slår to virksomheder, med hver deres kompetencer, sammen.

Den 1. september overtog vi reklamebureaet Vizuel ApS fra Aabenraa. Overtagelsen sker i kølvandet på et toårigt strategisk samarbejde, hvor vi har lært hinanden at kende.

Hvem er Vizuel?
Vizuel er et fullservice reklamebureau, der ligesom Reklamehuset, har over 40 års erfaring i branchen. Kompetencerne hos Vizuel spænder bredt, men kommunikation og strategisk rådgivning har længe været et af Vizuels specialer. Netop disse kompetencer ønsker vi at tilføje til Reklamehuset og det gør vi nu med ansættelse af Vizuels tidligere indehaver Maibritt Thomsen.

Hvad betyder det for vores kunder?
Med overtagelsen af Vizuel får vi, som nævnt, også den tidligere indehaver Maibritt Thomsen, med på holdet. Maibritt er ekspert i kommunikation, markedsføring og strategisk rådgivning. Med disse kompetencer i huset styrker vi vores fullservice-strategi yderligere og kan derfor tilbyde vores kunder endnu bedre totalløsninger.

Maibritt har i mange år hjulpet kunder over hele landet med markedsføringsstrategier, rådgivning omkring kommunikation og meget mere. Kundelisten tæller bl.a. politiske partier, kommuner, forsyningsselskaber og en lang række produktions- og industrivirksomheder.