Blæksprutte for Fleggaard Holding

Reklamehuset har gennem en del år løst mange vidt forskellige opgaver for Fleggaard Holding og en række af koncernens datterselskaber. Der er tale om alt fra udvikling af websites til grafiske opgaver, tryksager og opsætning af årsrapporter. 

- I koncernen har vi altid suppleret vores interne kompetencer ved at trække på eksterne marketingressourcer. Derfor er det vigtigt for os at have en række eksterne samarbejdspartnere ved hånden, som vi kan tage fat i, når behovet er der. Og Reklamehuset er en af dem, vi ofte tager fat i, siger Patrick Dorch Julius fra Fleggaard Holding.

Kunde

Fleggaard Holding A/S
Skovbakken 10
6340 Kruså

I korte træk

  • Udvikling af websites
  • Udarbejdelse af grafiske opgaver og tryksager
  • Layout og opsætning af årsrapporter

Højt prioriteret kunde

Fra i starten at byde ind på enkelte opgaver er Reklamehuset i dag en fast samarbejdspartner, der bliver inviteret til at byde på det meste.

Reklamehuset er efterhånden blevet en slags blæksprutte for os. Der kommer altid seriøse løsningsforslag fra dem, og vi oplever, at vi får god værdi for pengene. Samtlige medarbejdere er utroligt serviceorienterede og kender til vores specifikke behov, og indehaveren er en schweizerkniv, som altid kan tage over, hvis det er nødvendigt. De giver os en oplevelse af, at vi er en højt prioriteret kunde.

Fleksibel opgaveløsning

En anden fordel er, at der ikke er langt fra Sønderborg til Kruså, når noget haster.
Når det giver mening og kvaliteten er god, er vi glade for at handle lokalt. Samtidig er der en stor fordel i, at man lige kan sætte sig i bilen og hente en tryksag, når det skal gå stærkt. Fordelen ved mindre, lokale samarbejdspartnere er ofte, at der er en anden og mere fleksibel opgaveløsning, hvor man bare ringer sammen og løser tingene, hvis der opstår fejl eller problemer.
Patrick Dorch Julius, Fleggaard Holding