Fast leverandør i mere end 20 år

Gennem mere end 20 år har Fyens Børste- og Kostefabrik i Odense brugt Reklamehuset som fast leverandør på alle marketingrelaterede aktiviteter. Over årene har opgaverne varieret meget – fra udstillinger og roll-ups til tekstopgaver, kataloger og webdesign.

Kunde

Fyens Børste- & Kostefabrik ApS
Teknikvej 53
5260 Odense S

Kreative udfordringer

At Reklamehuset har en del år på bagen i branchen og dermed en solid erfaring, er netop en af årsagerne til, at valget faldt på den sønderjyske virksomhed.

"Det var mig selv, der indledte samarbejdet i sin tid, og der spillede Reklamehusets kompetencer i forhold til det trykte naturligvis ind, men det handlede i høj grad også om, at de har en meget høj grad af kreativitet. Det er godt ind i mellem at blive udfordret lidt og præsenteret for nogle løsninger, man ikke selv oprindeligt havde forestillet sig".
Karsten Skov

Et sprog, man kan forstå

Selv om der indimellem kan være lidt langt mellem Odense og Sønderborg, overvejer Karsten Skov ikke at finde en leverandør tættere på. Eller rettere: Han har overvejet det gentagne gange, men har hver gang valgt at fortsætte med Reklamehuset.

"Man skal jo altid overveje den slags jævnligt. Og kommer der et tilbud fra en anden, kigger vi naturligvis seriøst på det. Men for os spiller relationen en vigtig rolle. Reklamehuset kender både os og vores kunder virkelig godt. De forstår præcis, hvad vi vil have, nærmest uden at vi behøver at åbne munden, og samtidig er de helt nede på jorden og taler et sprog, man kan forstå. De er dygtige uden at have behov for at virke som et fancy storby-bureau. Den slags skal man ikke smide væk, bare fordi der er fem procent at spare – det kan hurtigere blive dyrere i længden."
- Karsten Skov