Samvittighedsfuld kvalitet

Reklamehuset løser alle behov, vi har. Og jeg vil til enhver tid stille mig op og sige, at det er et rigtig godt sted at gå hen. Stefan, der er indehaver af Reklamehuset, er en af de dygtigste markedsføringspersoner, jeg nogensinde har mødt. Han kan så meget på et konkret niveau, men er også bevidst om, hvad han ikke kan.

Sådan lyder det fra Morten Baggesen, Marketing Manager hos Ergotel, når han bliver bedt om at sætte ord på det samarbejde, han gennem efterhånden en del år har haft med Reklamehuset. I dag er der primært tale om online-opgaver som website, plug-ins og sikkerhed, da Ergotel har truffet et valg om at satse 100 procent på online markedsføring.

Kunde

Ergotel
Metalvej 7C
4000 Roskilde

I korte træk

  • Website og hosting
  • Udvikling af specialløsninger til website
  • Online bannerannoncer
  • Websikkerhed og løbende vedligehold

Respektfuldt modspil

Når jeg ringer til Reklamehuset, så ved jeg, at jeg får kompetent rådgivning, at opgaven bliver udført til tiden – og at den bliver udført på budget. Samtidig sætter jeg utroligt stor pris på, at de ikke bare giver kunden ret. Hvis man kommer med noget vrøvl, så får man respektfuldt modspil, lige som de også selv tager initiativ og kommer med forslag til nye initiativer, jeg ikke selv havde overvejet.
Morten Baggesen
Marketing Manager, Ergotel

Fra Roskilde til Sønderborg

For Ergotel, som har hovedkontor i Roskilde, er der et stykke vej til Sønderborg, så fysiske møder er ikke en hyppig del af samarbejdet. Men for Morten Baggesen er det ikke en udfordring:

De kender os så godt, at vi ikke behøver mødes fysisk for at forstå hinanden, og samtidig er der tale om online-opgaver, hvor det ikke er nødvendigt at sende paller med tryksager tværs over landet. Og så gør det jo heller ikke noget, at priserne er noget anderledes end dem, man ser hos de store bureauer i Københavnsområdet.