Personaliseret invitation

En kampagne der vækker opsigt!
Når X&Co sender invitationer ud til deres årlige golfarrangement skal det være noget der vækker opsigt. Derfor har vi lavet en personaliseret kampagne, hvor hver enkelt modtager får en mail der indeholder et billede, som skaber den ønskede STOP-effekt.

Billedet er nemlig en golfbane hvor modtagerens fornavn står skrevet med golfbolde.

Helt igennem personligt
Det er ikke kun billedet der er personligt. Faktisk er hele kampagnen bygget op, så hver enkelt modtager får en unik oplevelse. Mailen indeholder - udover det personlige billede - og et unik link til deres egen personlige tilmeldingsside.

Det betyder at de ikke skal til at indtaste alle de oplysninger vi i forvejen har. F.eks. er navn, email og firmanavn allerede udfyldt på forhånd. Dette øger tilmeldingsraten betydeligt - især for de, der besøger kampagnen med deres smartphone, for her slipper de helt for at skulle skrive - de skal blot trykke "Tilmeld".

Følg med
Kunden har hele tiden adgang til statistik via en webside eller en app til smartphone. Så kan de løbende følge med i hvor mange - og hvem - der har tilmeldt sig. Efterfølgende kan alle tilmeldinger eksporteres ud i en Excel-fil til produktion af yderligere materiale som f.eks. navneskilte, personlige golfbolde m.m.

I korte træk

  • Udarbejdelse af personlaliserede billeder
  • Opsætning og udsendelse af personaliseret e-mail kampagne
  • Opsætning af personaliseret tilmeldingsside
  • Udsendelse af opfølgningsmail

Kunde

X&Co
Rolighedsvej 28-30
7400 Herning

Personaliseret indbydelse
Ud fra en Excel-fil genereres et personligt billede til hver modtager.
Personaliseret indbydelse
Mailen, der sendes ud indeholder det personlige billede, samt et link der henviser til hver enkel modtagers personlige tilmeldingsside.
Personaliseret indbydelse
Den personlige tilmeldingsside indeholder - udover det personlige billede - også alle oplysninger på modtageren. Dette letter tilmeldingsprocessen og giver en langt større respons.

Gå tilbage


Skal vi tage en snak om dit projekt?

Kontakt os

Skal vi give dig et ring?

Vi vil rigtig gerne høre om dit projekt og vi giver også gerne et uforbindende tilbud.