L:Ron:Harald laver messestand

Når man skal vække opmærksomhed må man tænke utraditionelt. Derfor hyrede Reklamehuset i Sønderborg L:Ron:Harald alias Lars Jensen til at male graffiti på en messestand

Når en kunde beder sit reklamebureau om at lave noget utraditionelt, må han være forberedt på at blive taget på ordet. Og det var netop en utraditionel løsning, Søren Frederiksen fra Sign House i Padborg bad os om at lave, da han skulle have lavet en messestand til ”Transport 2011”, som netop er blevet afholdt i Herning.

Sign House er specialister i dekoration af store biler og trailere inden for transportbranchen, så vi havde på forhånd lagt op til, at hele messestandens 8 meter lange bagvæg skulle være et motiv, der havde relation til at få transportbranchens biler til at vække opmærksomhed, på landevejen.

Derfor skulle motivet være et utraditionelt dekoreret lastvognstog, der vakte opmærksomhed, hvilket vores art director Christian Darch hurtigt fik ”fod” på. Normalt ville man så tænke videre i fotos og trykte plancher til en sådan opgave, men det var jo den traditionelle løsning og den var ikke helt brugbar til denne opgave, idet motivet ikke umiddelbart kunne fotograferes, men krævede at det blev malet på en lidt utraditionel måde.

Vi blev hurtigt enige om, at motivet skulle males som graffiti. Derfor kontaktede vi Lars Jensen, bedre kendt som L.Ron:Harald, som sagde ja til opgaven. Herefter blev der opstillet en 8 meter lang og 2,40 meter høj væg på Reklamehuset, hvorefter mesteren gik i gang med sit arsenal af spraydåser og skabte en helt unik messestand, som vakte stor interesse og opmærksomhed på messen.Gå tilbage