Et billigere/bedre alternativ til Mailchimp?

Er du på udkig efter et billigere (og måske bedre?) alternativ til Mailchimp?

Ingen tvivl om, at Mailchimp er et super godt system til at håndtere emailmarkedsføring. Men når man kommer op på mange tilmeldte til sine lister er det bestemt heller ikke et billigt system længere. Derfor har vi sat os for, at finde et alternativ til de af vores kunder, der synes at Mailchimp bliver en dyr løsning for dem.

Mailerlite er et godt - og billigere - alternativ til Mailchimp!

I vores søgen efter den bedste alternative løsning faldt vores valg på Maillerlite. Systemet kan - ligesom Mailchimp - benyttes ganske gratis hvis du holder dig under 1000 tilmeldte til dit nyhedsbrev (Mailchimp er gratis op til 2000).

Når du op på over 2000 tilmeldte til dit nyhedsbrev er der virkelig penge at spare med Mailerlite.

Planer MailerLite Mailchimp
Op til 1.000 tilmeldte GRATIS GRATIS
Op til 5.000 tilmeldte $20 $50
Op til 10.000 tilmeldte $35 $75
Op til 25.000 tilmeldte  $80  $150

Bedre design end Mailchimp

Faktisk finder vi det langt bedre at designe nyhedsbreve i Mailerlite. Systemet er meget mere fleksibelt og tilbyder flere muligheder for at lave et unikt design.

Integration til Webshop

Har du en webshop kan du også nemt lave integration mellem din shop og Mailerlite. Det betyder at du kan trække dine varer frem i Mailerlite og vise dem i en nyhedsmail. Du kan også sende nyhedsmail - enten manuelt eller automatisk - til dem, der har købt en vare fra en given kategori eller lign.

Det skal du være opmærksom på!

Hvis du har besluttet dig for, at Mailerlite skal være din nye platform til udsendelse af kampagner, så skal du lige være opmærksom på følgende: Når du importerer dine eksisterende lister med kontaktpersoner ind i Mailerlite, får du som udgangspunkt kun lov til at sende ud til 500 personer. Herefter validerer en person i Mailerlite's supportteam om du kan få lov til at sende ud til flere. 

Denne validering laves på baggrund af bounces og unsubscribes på de første 500 mails du sendte ud. Hvis din bouncerate er for høj, får du ganske enkelt ikke lov til at sende ud til hele din liste før du får fikset problemet. Dette kan f.eks. gøres ved at køre din liste igennem et mail-validerings-system, som tjekker dine maillister inden du importerer dem.

Hvis du har sendt til dine lister jævnligt fra f.eks. Mailchimp burde det dog ikke være et problem, da bounces i givet fald vil være sorteret fra.

Det virker til at Mailerlite er temmelig krakilske med lister, der bliver importeret, men det er naturligvis til vores alles sikkerhed. Mailchimp har også strammet gevaldig op på dette punkt på det seneste, så det er nok bare ved at være kotume i branchen.

Du kan give Mailerlite et forsøg ved at oprette en gratis konto her

Læs mere om Mailerlite her


Gå tilbage