Danmarks første TYPOlight/Contao partner

Reklamehuset er den første danske partner på Open Source projektet TYPOlight. TYPOlight er et CMS-system, der er kåret som et af de mest lovende systemer.

Projektet er startet i 2006 af tyske Leo Feyer, men allerede nu er TYPOlight et af de bedste CMS-systemer på markedet. Et godt CMS-system er, efter vores opfattelse, altafgørende for udviklingen af en god webside. Systemet er "motoren" bag en webside, samtidig med at det tilbyder en masse funktioner og værktøjer, der gør udviklingen og vedligeholdelsen nemmere.

Vi følger løbende med i udviklen af nye systemer og valget af TYPOlight er truffet efter en grundig gennemgang af adskillige systemer.

Fleksibilitet og brugervenlighed

Vi stiller naturligvis mange forskellige krav, når vi skal vælge nye systemer og løsninger til at dække vores kunders behov. Når vi kigger på CMS-systemer er kravende bl.a. god funktionalitet og udvidelsesmuligheder, så vores kunder kan "vokse" i systemet. Et andet vigtigt krav er brugervenlighed og det kan ofte være svært at forene disse to ting, da masser af funktioner mange gange ødelægger brugervenligheden. Det har TYPOlight dog løst på en yderst fornuftig måde.

Vi støtter op om Open Source

TYPOlight er et gratis Open Source system og det betyder bl.a. at alt arbejdet omkring projektet bygger på frivilig ulønet arbejdskraft. Som partner har Reklamehuset her et ansvar. Vi hjælper bl.a. med at oversætte systemet til dansk, udvikler nye funktioner og komponenter, hjælper andre brugere med svar på deres spørgsmål.

Til gengæld får vi så et af markedets bedste systemer - helt gratis - samtidig med at vi også får mulighed for at påvirke den fremtidige udvikling, bl.a. med forslag til, og udvikling af, nye funktioner. 

Sammenlagt betyder det at vi her får en løsning, der kan dække vores kunders - og dermed vores - behov, samtidig med at vi kan lave webløsninger, til endnu mere fordelagtige priser.

Du kan læse mere om TYPOlight herGå tilbage